woensdag 22 juni 2011

Hoi,vandaag een drukke dag gehad, vandaar dat ik ook nu nog achter mijn computer zit, ik heb een kaartje gemaakt voor hobbyvision, het kaartje komt uit de Marianne Doe, hij staat dan ook al in de winkel!
Het enige wat ik anders heb gedaan dan wat er in de Marianne Doe staat is dat ik het balletpakje met glitterlijm heb gedaan en de stempel is anders en erzitten dit keer geen zelfgemaakte roosjes op, ik had niet zoveel tijd meer en dan zijn die kant en klare roosjes toch wel erg handig, hoewel ik het wel heel leuk vind om die roosjes zelf te maken, dan kun je helemaal in de kleuren van je kaart blijven, het is ook wat jezelf leuk vind!
De kaart ook nog van dichtbij genomen, vond de eerste foto niet zo duidelijk, de grote roos heb ik in distressinkt spun sugar gedrukt,daarna glimmermist erover heen gespoten, de kleine roosjes heb ik de vintage fhoto gedrukt en ook met glimmermist bespoten, even goed laten drogen en daarna met lijm opgeplakt, op de rozenknopjes heb ik een klein beetje glitterlijm gedaan, dus toch nog mijn best gedaan op de roosjes (hihi)!
Hier kun je wat beter de glitterlijm op het balletpakje zien, nu zie je het op de foto niet zo goed hoor,in het echt glimt het pakje veel meer! Alle mallen zijn natuurlijk van Marianne! Liefs Jolanda.

2 opmerkingen:

 1. geweldig Jolanda hebje kaartjes bewonderd, superleuk!
  groetjes Femmy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jolanda

  Via een link van google kwam ik op je blog terecht.Wat een prachtige creaties heb je gemaakt ik heb ze allemaal bekeken toen ik je mooie blog bekeek.Ben ook gelijk volger geworden zodat ik je kan blijven volgen. Ik zou het leuk vinden als je ook op mijn blog kwam bekeken en eventueel volger wil worden.

  Groetjes Angela

  BeantwoordenVerwijderen