dinsdag 21 juni 2011

Hoihoi,daar was ik weer, ik dacht ik ga gelijk maar door, ik had met de dames ook nog een tasje gemaakt, die van mij staat bij Hobbyvision, ik heb alleen foto's van mijn tasje!
Het is een patroontje van Kitty Franken, echt super leuk om te maken! deze Magnolia is zo leuk voor op doosjes en tasjes, de bloemenmal is van Magnolia, dat blijft toch 1 van mijn favoriete mallen, ik heb er eerst een wit bloemetje opgeplakt en daarop wat roosjes en rozenknopjes, allemaal verkrijgbaar bij hobbyvision, het papier is van Tilda!
Hier even een close-upje van de bloemetjes!
In het tasje heb ik een vierkantje uitgeknipt en daar achter heb ik mika geplakt, het patroontje heb ik erin gekregen door de mika in een embossingmal van de cuttelbug te leggen en je draait hem er 1 keer door en je hebt je patroontje in je mika, je ziet het niet goed op de foto maar hij slaat heel mooi wit uit!
Dit is de achterkant van het tasje, hart is een Martha Stewart pons, daar heb ik borduurgaren door heen geregen, de andere bloem is weer van magnolia, deze is een maatje groter ook weer beplakt met een bloemetje en een roosje en rozenknopjes, nu hoorde ik van Jenine, dat ze binnen kort weer roosjes krijgt (joepie),ik raakte aardig door mijn voorraad heen, op de roosjes heb ik glitterlijm gedaan, helaas niet zo goed te zien op de foto, ik hoop dat jullie het leuk vonden tot de volgende keer! Liefs Jolanda.

1 opmerking:

  1. In't echie is het tasje nog mooier!! Super hoor Jo :D
    Als de roosjes binnen zijn zal ik je wel smsen :P

    Liefsss Jen xX

    BeantwoordenVerwijderen