maandag 4 april 2011

Hallo,dit kaartje heb ik gemaakt uit het boekje van Neline,ik vond  hem zo leuk om te maken,met het  borduren erbij, dat is ook iets wat ik heel graag doe, je ziet de beschrijving in het boekje staan, het is heel duidelijk beschreven het boekje heet: Kaarten uit Scandinavie! Ik heb hem gemaakt voor Hobbyvision,  daar kun je hem dus zien!  Het enige verschil is dat ik DMC garen heb gebruikt, vond de kleurtjes daar zo mooi van!
Grote roos is zelfgemaakt!
Het mooie hartenlint heb ik gekocht bij Hobbyvision, veel geluk samen, zijn letters van de rubons, waren van die kleine velletjes, daar heb ik toen een hele stapel bij Creabest besteld in allerlei kleurtjes, ik vind ze nog steeds super om te gebruiken!En dan heb ik nog een nieuwtje, wat ikzelf heel erg leuk vind, 9 april is er een demodag bij Hobbyvision i.v.m dat dan de verbouwing klaar is, dan ga ik de vagabond demonstreren en laat  ik zien wat je er allemaal mee kan, het is echt een fantastisch apparaat, Femmy en Jenine demonstreren ook, jenine met haar eigen boekje en Femmy met marianne design mallen! Liefs Jolanda.

4 opmerkingen:

 1. Mooi Jolanda. Ik vind de kleuren die je hebt gekozen heel mooi bij elkaar passen. En je grote roos is subliem gelukt.
  Hugs, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je prachtige kaart staat hier mooi in de winkel te pronken hoor Jo!!
  Je hebt hem prachtig gemaakt, maar dat wist je al!!

  Tot zaterdag hé!
  Kon het vanmiddag niet meer redden om nog langs te komen :( Was zó druk bezig dat ik de tijd helemaal was vergeten :W

  Liefss Jen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HOi Jolanda,

  Jaaaaaaaaa eindelijk gevonden in blogland via Femmy haar blogje :). Wat leuk zeg! En wat een prachtige creaties, van kruissteek tot beertjes ;) super!!!!!!!

  Hugs
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Jolanda,
  Leuk kaartje! Ik ga volger worden.
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen