maandag 28 november 2011

Hoihoi, een label gemaakt voor Hobbyvision,geinspireerd door een label uit de Marianne Doe,vond deze zo mooi, dat ik dacht die ga ik ook maken maar dan met het papier van Pion,het plaatje is ook van Pion!
Ticket is van Tim holtz, "gepoetst"met tea dy en vintage photo!
De randen van de label is geverfd met snow cap en de randen van het plaatje met de dabber gold,de ster  gestempeld op craftpapier en daarna met een spellbinder uitgestanst,onder het plaatje heb ik verbandgaas geplakt!
De vintageplaatjes zijn zo lief, er staan 11 plaatjes op 1 vel, 1 plaatje met een paard,de rest allemaal met honden,echt iets voor mij!
De grote roos is van Tim Holtz,die zijn wit,het mooiste van die rozen is dat je ze dus zelf kunt kleuren,dat heb ik gedaan met tea dy,hier kun je het verbandgaas ook wat beter zien ,het sterretje op dezelfde manier gemaakt als de grote ster,het labeltje is ook van Tim Holtz,die heb ik uit kraftpapier gestanst!Tot de volgende keer!

                                                 Groetjes Jolanda.

2 opmerkingen:

  1. Ooohhh wat heb je dat prachtig gemaakt zeg, schitterend!!! Zulke mooie details en prachtige kleuren!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi gedaan Jolanda. Die shabby labels zijn ook helemaal mijn ding! En dan van hondjes....daar houden wij wel van :0)

    BeantwoordenVerwijderen