dinsdag 27 september 2011

Hallo, ik heb vandaag een kaartje gemaakt met een embossingfolder en een stans van Tim Holtz!
De embossingfolder heb ik bewerkt met distressinkt van Tim Holtz,de stans is er ook eentje van Tim Holtz, deze kaart staat op de beurs in Hardenberg bij de kraam van Creabest uit Ommen!Het papier is van My Mind's Eye Lost & Found!
Er is een hele serie van lost & found met papier,brads en roosjes, echt heel mooi! Op de randjes heb ik glitter goud gebruikt, kun je niet goed zien maar maakt de kaart wel af!

Je ziet op de auto nog stukjes die ik met glossy accents heb bewerkt, de plakband is ook van Tim Holtz, je hebt daar verschillende van, het leuke ervan is dat je die ook kunt bewerken met inkt en glitterlijm, helemaal naar je eigen kleuren van je kaart, jaaaah ik ben wel een beetje besmet met het Tim Holtzvirus, het is zo leuk om te doen!

                                                                                               Liefs Jolanda.

maandag 26 september 2011

Knutselen met mijn vriendin!

 Hallo, tijd om weer wat op mijn blog te zetten,samen met mijn vriendin Jet een hart gemaakt, was super gezellig, veel gelachen, maar dit is het resultaat geworden! 




Deze vlinder is van klei gemaakt, erg leuk om te doen, het is een hele lichte klei, speciaal voor kaarten, zorg wel dat je wat op voorraad hebt want ze hebben daarna 2 dagen nodig om te drogen, maar daarna kun je ze heel leuk op je kaarten gebruiken, echt super leuk! Sorry dat de foto's niet zo mooi zijn, maar moet het doen met een andere camera, moet weer uitzoeken hoe het allemaal werkt!                   Heel veel liefs Jolanda.

maandag 19 september 2011

Fototoestel zoek!

Lieve medescrappers, ik kan op het moment helaas geen foto's plaatsen, mijn fototoestel is zoek, ik heb er s'morgens nog foto's opgezet van nieuwe kaarten en ik wil ze in de avond op mijn blog zetten, toestel weg, ik heb geen idee waar die is en Angela ik vond je mailtje echt super, ik heb geprobeerd op je blog te komen maar op de een of andere manier lukt dat niet, maar ik blijf het proberen! Heel veel liefs Jolanda.