dinsdag 29 maart 2011

Mijn eerste kaartje op mijn blog! Spannend!!!

Dit is een kaart,die ik gemaakt heb met de grand nestabilitie cirkel, gekocht bij kreatief in Almelo! Het papier is van Maja, echt heel mooi papier en de stempel van Nicole heb ik bij Duymelot vandaan! Natuurlijk ben ik net als zo velen gek van de Magnolia's,ze zijn zo schattig! De rest van de spulletjes die ik gebruikt heb komen van Hobbyvision! Nu nog wat foto's om de kaart wat beter te laten zien!
Dit is dus de mooie stempel van Nicole, ik heb hem uit geponsd en op een iets groter rondje geplakt, en het geheel met 3D plakband opgeplakt! 

Dit is een witte roos ,die heb ik eerst in de distress inkt Dusty Concord gedrukt ,zodat de bovenste blaadjes donker worden en de rest van de blaadjes geinkt met een paars inktpadje ,zodat je een beetje kleur verschil krijgt! Over de roos glimmermist gespoten,de kleur pearl, je krijgt zo een heel mooi glimmend laagje! Op een paar blaadjes heb ik druppeltjes gloss gel transparent gedaan, het lijken dan net dauwdruppels! De takjes zijn van double do nr.4251898, daarop heb ik pareltjes gemaakt met de pearl maker pasteillila,alles is te koop bij hobbyvision!
De blaadjes zijn van Marianne,ik heb de grote en de kleine gebruikt,ik vind ze erg mooi,vlinder is ook van marianne ook zo mooi! De roosjes heb ik met stickels diamond bewerkt! De stempel die ik gebruikt heb op de nestabilitie heb ik bij Kreja Teja gekocht,speciaal voor de ronde nestabilitie,was niet goedkoop maar er zitten dan ook 22 stempels op! De stempel van magnolia heb ik ingekleurd met distressinkt! Nu wilde ik mijn nichtje Lotte bedanken met het maken van dit blog,ik wilde dit al heel lang en ben ontzettend blij dat ik hem nu heb,dikke kus van mij! Ik hoop dat alle creatieve bijtjes plezier zullen beleven aan mijn blog,daar doe je het uiteindelijk toch voor!!  Liefs Jolanda.

4 opmerkingen:

 1. Lieve Jolanda!
  Wat een leuk stukje en wat een prachtige kaart!
  Ziet er harstikke leuk uit :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Jolanda!

  Leuke site. Ik ga je volgen, hoor.
  Kun je ook kaarten bestellen via je site?

  groetjes Margrit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Jolanda,

  Welkom in het land van BLOGGERS!!! Leuke kaart heb je gemaakt. Mooie kleuren. En ik ga je zeker volgen.......Veel plezier met de familie "konijn". See ya...
  Toodles, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jolanda,
  Leuk joh, dat je blog nu gelukt is en je kunt beginnen! Je zult merken dat het erg leuk is om te doen hoor! Mooi kaartje heb je trouwens gemaakt. En ook nog in mijn favo kleurtjes, lila/paars. Groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen