maandag 28 november 2011

Hoihoi, een label gemaakt voor Hobbyvision,geinspireerd door een label uit de Marianne Doe,vond deze zo mooi, dat ik dacht die ga ik ook maken maar dan met het papier van Pion,het plaatje is ook van Pion!
Ticket is van Tim holtz, "gepoetst"met tea dy en vintage photo!
De randen van de label is geverfd met snow cap en de randen van het plaatje met de dabber gold,de ster  gestempeld op craftpapier en daarna met een spellbinder uitgestanst,onder het plaatje heb ik verbandgaas geplakt!
De vintageplaatjes zijn zo lief, er staan 11 plaatjes op 1 vel, 1 plaatje met een paard,de rest allemaal met honden,echt iets voor mij!
De grote roos is van Tim Holtz,die zijn wit,het mooiste van die rozen is dat je ze dus zelf kunt kleuren,dat heb ik gedaan met tea dy,hier kun je het verbandgaas ook wat beter zien ,het sterretje op dezelfde manier gemaakt als de grote ster,het labeltje is ook van Tim Holtz,die heb ik uit kraftpapier gestanst!Tot de volgende keer!

                                                 Groetjes Jolanda.

woensdag 23 november 2011

Hoihoi,een hart gescrapt voor mijn vriendin haar dochter die 3 maand naar Malta is geweest en zaterdag weer thuis is gekomen!
Dit is hem geworden,in de kleuren blauw en bruin,leuk om te maken!
Lekker veel roosjes erop met glitterlijm bewerkt, kun je helaas niet zo goed op de foto zien, nog 2 vlinders erop en ook met glitterlijm en nog een prachtige swirl uit het blauwe majapapier!
Natuurlijk weer iets van klei,bewerkt met distress!
Letters uitgestanst met het spellbinderalfabet, geinkt met vintage photo!
Heleen was ook nog 25 geworden op Malta,ik heb daarvoor een magnolia gebruikt en ingekleurd met distress, ben heel blij dat ze weer terug is!

                       Groetjes Jolanda.

zaterdag 19 november 2011

workshop Creabest in Ommen!

Hoihoi, vrijdagavond een hele mooie workshop gehad bij Creabest, gegeven door Berthine, wat altijd heel gezellig is en leerzaam, ik heb er nu drie gevolgd en ze waren alledrie super, ik heb heel veel geleerd over de Tim Holtz technieken, leuke mensen ontmoet, gisteren wat foto's gemaakt en beloofd om die op mijn blog te zetten, hier komen ze dan!

En dan hier het eindresultaat, Berthine heel erg bedankt voor de mooie workshops en ik hoop dat iedereen veilig is thuisgekomen gisteravond, het was zoooo mistig!Nog een fijn weekend!

 Groetjes Jolanda.

woensdag 16 november 2011

Hoihoi,weer een label gemaakt,deze heb ik voor Hobbyvision uit Rijssen en Creabest uit Ommen gemaakt!
De Tag heb ik "gepoetst"met weathered wood,broken china, faded jeans en dusty concord er daarna water opgespetterd, in de hoek gestempeld met een sneeuwvlok van Tim Holtz en daar hotfix steentjes opgedaan!Letters uit grungeboard geknipt, daar heb ik het mooie alfabet van Tim Holtz voor gebruikt, ik heb het alfabet met grungeboard door mijn vagabond gehaald, doordat je nu de afdrukjes in je grungeboard hebt kun je deze met de Tim Holtz schaar uitknippen!De letters geverfd met dirondack lights,cloudy blue(acrylic paint dabber) en goed laten drogen, daarna glimmermist er overheen gespoten!(pearl)!De sneeuwpop uit grungeboard en geverfd met distress crackle paint(picket fence)!De armen,hoed neus nog een keer uit grungeboard en die gepoetst met distressinkt vintage photo en black soot en opgeplakt! Dat doe ik altijd met glossy accents, dat is super sterk!De Sneeuwvlok ook van grungeboard en die gepoetst met broken china en daar distress stickles (clear rock candy) opgedaan en verhit met de heattool! De sneeuw is flowersoft, had ik nog een  potje van staan, nog een close-up foto!
Het dasje heb ik gehaakt met lint, ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende keer!

   Groetjes Jolanda.

vrijdag 11 november 2011

Daar ging iets mis, ik begin gewoon weer op nieuw, hier komt de tag!
De lantaarn van Tim Holtz heb ik uit grungeboard gehaald,met de vagebond, die geinkt, met black soot, laten drogen, zelf doe ik het met de heattool,kun je weer snel verder! Daarna  Distress crackle paint er over heen geverfd, dat laten drogen aan de lucht, zie je de eerste barstjes kun je het ook weer drogen met je heattool, je krijgt een mooie oude look, door de barstjes!Het hekje heb ik met de crakle paint walnut stain bewerkt, waardoor je ook weer die mooie barstjes krijgt!De hulstblaadjes heb ik met peeled paint en forest moss geinkt, weer goed laten drogen en daarna heb ik er crackle accents over heen gedaan,aan de lucht laten drogen, er ontstaat een heel mooi laagje met barstjes erin weer heel anders als met de crackle paint!De besjes eerst rood gemaakt met fired brick, weer drogen en daar glossy accents opgedaan, de klok  bruin gemaakt met tea dy, vintage photo en walnut stain! Overal liquid applique opgedaan!Het hertje is van Marianne!
De tag heb ik gemaakt met embossing poeder, een beetje op de achterkant kloppen, verhitten en daarna inkt erop dan waar geen poeder zit blijft de inkt zitten, krijg je een verweerde look! Ik hoop dat het allemaal een beetje duidelijk is en tot een volgende keer!

Groetjes Jolanda.
Hoihoi, daar was ik weer, heel erg bedankt voor jullie lieve reacties, hier komt de tag, die ik op de beurs heb gezien, ik weet inmiddels ook wie de tag had gemaakt en dat is Tiets, hier is hij dan!
Helaas krijg ik de foto's niet scherper, klik je op het plaatje dan kun je het allemaal wat beter zien,ik heb de lantaarn van Tim Holtz met distress inkt black soot geint

donderdag 10 november 2011

Hoihoi, eindelijk weer een kaart,ingekleurd met distress!
Tilda heb ik dus ingekleurd met distress, voor de veters heb ik sew easy garen gebruikt, dat is mooi dik garen, voor de knoopjes heb ik hotfixsteentjes gebruikt!
En dan natuurlijk weer sterretjes gemaakt van klei, die bewerkt met distressinkt en toen er glitter over heen gedaan!
De lantaarn en de boom zijn van Magnolia, ook weer bewerkt met distressinkt en de randen bewerkt met Distress stickles (clear rock candy)van Tim Holtz, het mooiste van deze stickles is dat je het kan verhitten met je heattool,je krijgt dan een heel mooi suikerlaagje!Morgen zet ik een tag op mijn blog, die had ik gezien op de beurs en ik vond hem zo mooi, je kunt er namelijk heel veel technieken van Tim Holtz in kwijt, dus die heb ik in mijn geheugen geprent en dacht die ga ik maken! Morgen laat ik de tag zien en de technieken die ik heb gebruikt,tot dan!  

Groetjes Jolanda.