zondag 23 oktober 2011

Verkocht!

Hoihoi, ik heb de copics en de airbrush al verkocht! Groetjes Jolanda.

Airbrush en copics!

Hallo, ik heb de spulletjes ook op marktplaats gezet, de airbrush staat daar ook voor 150 euro en de copics kun je bieden vanaf 350 euro! Groetjes Jolanda.

zaterdag 22 oktober 2011

Verkoop copics en airbrush!

Hallo, ik heb besloten om mijn copics te verkopen, ik ga verder met distressinkt,ik heb mijn airbrush 2 x gebruikt, ik heb er geen doos meer bij, van de copics heb ik er 144, de airbrush verkoop ik voor 150 euro, die is nog zo goed als nieuw, de copics verkoop ik niet apart maar met 144 tegelijk, ze kosten normaal 5,95 per stuk en zou je voor 144 copics 856,80 kwijt zijn, de bakjes voor de copics komen er ook nog bij, ik vraag voor de copics en de opbergbakjes 450 euro! Wil je ze graag hebben laat dan een berichtje achter op mijn blog!Hier zijn nog wat foto's! Groetjes Jolanda.

zondag 9 oktober 2011

De kleuren!

Hallo, ik vermeld nog even de kleuren die ik heb gebruikt! Groetjes Jolanda.

Demodag Hobbyvision!

Wat een leuke dag gisteren bij de demo in Rijssen, hele mooie demo's gezien, het was gezellig druk en veel mensen gesproken! Moest wel om 4 uur weg, mijn vader wordt 70 en heeft dit samen met mijn zus en nichtje(Lisa is 11 geworden, en mijn zus is volgende week jarig)! gevierd in het wok restaurant in Almelo, gezellig en het was heel lekker! De kaart  heb ik speciaal voor mijn paps gemaakt!
Klik je op de kaart kun je alles wat beter zien, ik heb de kleine embossingfolder van Tim Holtz gebruikt, daar distressinkt ingedaan,op de embossingfolder gestempeld met de tekst,zijn specale teksten,die je in je embossingfolder kunt gebruiken en het mooie papier gebruikt van Lost & Found, daar heb ik ook de tekst uitgeknipt van you are so special
De 70 heb ik uitgestansd met het grote alfabet van spellbinder, deze heb ik bewerkt met Distress inkt, hetzelfde om de auto en de tekst, dit heb ik gedaan met de kleur walnut stain, krijg je mooi diepte in je kaart!
De vlaggetjes zijn van een Magnoliastans, het hoekje komt ook uit het mooie scrappapier, ik wens iedereen nog een fijne zondag!  Liefs Jolanda.

donderdag 6 oktober 2011

Nicole Verkooijen!

Hallo, ik heb ook nog een kaartje gemaakt bij Creabest in Ommen, het was een workshop van Nicole Verkooijen, natuurlijk gedaan, Creabest is maar 10 min. bij ons vandaan, het grappige was dat iedereen inkleurde met copics en ik met mijn distress en aqaumarkers, kun je mooi samen combineren, dat laat Jenine ook zien bij de demodag, ik ben dan ook bij Hobbyvision om te helpen, maar ga zeker bij de demo's een kijkje nemen, lijkt mij super! En dan nu het kaartje!
Dit kaartje gemaakt, ik heb hem thuis nog veranderd, omdat ik hem voor mijn nichtje Lisa heb gemaakt, die is 4 oktober 11 jaar geworden en natuurlijk weer klei erop verwerkt!
Hier kun je het hartje beter zien!Bloemetjes erin gedrukt, witte verf in de bloemetjes gedaan, dit goed laten drogen en er daarna distressinkt over gepoetst, niet drukken maar zachtjes vegen zodat de bloemetjes mooi wit blijven!
                                                     Liefs Jolanda.
Hallo, ik heb een hart gescrapd van riet, cadeau gedaan aan mijn vriendin die jarig was, natuurlijk gauw een paar foto's gemaakt!
Op het hart heb ik het mooie Maja papier gebruikt, dit blijft gewoon heel mooi papier,het binnenste hart is krijtbord, dus makkelijk te bewerken!
Langs het hart lint geplakt en ook over het hart een stukje lint met roosjes, ik heb het lijmpistool gebruikt om het op te plakken!De uitgestanste bloem is een spelbinder, er zitten 4 verschillende stempels op!
Natuurlijk ontbreken de roosjes niet, ik heb ze op kleur gebracht door over een inktpad te gaan en er daarna glimmermist overheen gespoten, nog 2 takjes geponsd en dat eronder gedaan!
Ook heb ik nog een vlinder van klei gemaakt, met een stempel heb ik er een afdrukje ingestempeld, daarna heb ik er distressinkt over heengepoetst, zo leuk om te doen!En daarbij gebruik je stempels ook nog op een andere manier, na het gebruik wel de stempels goed schoonmaken, dit was het dan weer, heb je vragen over iets, stuur gerust een mailtje!                                                                                                                                     

Liefs Jolanda.