woensdag 22 juni 2011

Hoi,vandaag een drukke dag gehad, vandaar dat ik ook nu nog achter mijn computer zit, ik heb een kaartje gemaakt voor hobbyvision, het kaartje komt uit de Marianne Doe, hij staat dan ook al in de winkel!
Het enige wat ik anders heb gedaan dan wat er in de Marianne Doe staat is dat ik het balletpakje met glitterlijm heb gedaan en de stempel is anders en erzitten dit keer geen zelfgemaakte roosjes op, ik had niet zoveel tijd meer en dan zijn die kant en klare roosjes toch wel erg handig, hoewel ik het wel heel leuk vind om die roosjes zelf te maken, dan kun je helemaal in de kleuren van je kaart blijven, het is ook wat jezelf leuk vind!
De kaart ook nog van dichtbij genomen, vond de eerste foto niet zo duidelijk, de grote roos heb ik in distressinkt spun sugar gedrukt,daarna glimmermist erover heen gespoten, de kleine roosjes heb ik de vintage fhoto gedrukt en ook met glimmermist bespoten, even goed laten drogen en daarna met lijm opgeplakt, op de rozenknopjes heb ik een klein beetje glitterlijm gedaan, dus toch nog mijn best gedaan op de roosjes (hihi)!
Hier kun je wat beter de glitterlijm op het balletpakje zien, nu zie je het op de foto niet zo goed hoor,in het echt glimt het pakje veel meer! Alle mallen zijn natuurlijk van Marianne! Liefs Jolanda.

dinsdag 21 juni 2011

Hoihoi, vandaag ben ik bij Hobbyvision geweest en heb gelijk 2 kaartjes ingeleverd voor de winkel, die zal ik hier nu ook gelijk plaatsen, want ze hebben zulke lieve stempels van de Tatty Teddy serie, ik heb van 1 stempel een kaartje gemaakt! De andere stempels zet ik ook wel op mijn blog, ze hebben er meer hoor, maar je moet toch keuze maken en deze vond ik heel erg leuk, maar eerst mijn kaartje!
Het papier is van,tja nu ben ik dus echt de naam kwijt, maar het is in ieder geval te krijgen bij Hobbyvision, het is echt prachtig papier!
Het beertje heb ik ingekleurd met copics, de schaduw erom heen heb ik met chalks gedaan, jenine doet dat altijd, ik vond het zo mooi en het is nog gemakkelijk aanbrengen ook! De potjes heb ik op het desinpapier gestempeld en weer uitgeknipt en opgeplakt, de mooie bloemenpons midden over het papier is een nieuwe van martha Stewart, de randjespons is er eentje van EK succes!
Wat lief zijn ze toch!
Hoihoi,daar was ik weer, ik dacht ik ga gelijk maar door, ik had met de dames ook nog een tasje gemaakt, die van mij staat bij Hobbyvision, ik heb alleen foto's van mijn tasje!
Het is een patroontje van Kitty Franken, echt super leuk om te maken! deze Magnolia is zo leuk voor op doosjes en tasjes, de bloemenmal is van Magnolia, dat blijft toch 1 van mijn favoriete mallen, ik heb er eerst een wit bloemetje opgeplakt en daarop wat roosjes en rozenknopjes, allemaal verkrijgbaar bij hobbyvision, het papier is van Tilda!
Hier even een close-upje van de bloemetjes!
In het tasje heb ik een vierkantje uitgeknipt en daar achter heb ik mika geplakt, het patroontje heb ik erin gekregen door de mika in een embossingmal van de cuttelbug te leggen en je draait hem er 1 keer door en je hebt je patroontje in je mika, je ziet het niet goed op de foto maar hij slaat heel mooi wit uit!
Dit is de achterkant van het tasje, hart is een Martha Stewart pons, daar heb ik borduurgaren door heen geregen, de andere bloem is weer van magnolia, deze is een maatje groter ook weer beplakt met een bloemetje en een roosje en rozenknopjes, nu hoorde ik van Jenine, dat ze binnen kort weer roosjes krijgt (joepie),ik raakte aardig door mijn voorraad heen, op de roosjes heb ik glitterlijm gedaan, helaas niet zo goed te zien op de foto, ik hoop dat jullie het leuk vonden tot de volgende keer! Liefs Jolanda.
Hoihoi, ik ga nu een heleboel foto's plaatsen, dit zijn foto's van de workshops die ik heb gegeven, ook van mijn workshop dames plaats ik foto's, het is heel mooi te zien, dat ze al helemaal hun eigen weg gaan, ik neem de spulletjes mee en natuurlijk een voorbeeld, die mogen ze dan naar hun eigen idee maken!Wij hebben de laatste keer een theedoosje gemaakt,ik had een voorbeeld gemaakt, gemaakt met het prachtige Maja papier!
De vlinder is een mal van magnolia, ik vind hemzelf erg mooi!
De bovenkant van het theedoosje, de letters zijn gestempeld met het Eline alfabet van Marianne design!Nu komen er foto's van mijn workshopdames!
Dit was een idee van Jet ze wilde het doosje graag cadeau doen, ze had dus een foto meegenomen om die in het doosje te maken, ik vond het theedoosje erg mooi geworden, het was weer een gezellige avond! Liefs Jolanda.

woensdag 1 juni 2011

Hoi hoi, ik had beloofd aan Bernadette om vanavond weer wat op mijn blog te zetten, ik kom al jaren bij kreatief in Almelo, ken Edith dan ook al heel wat jaartjes, ze heeft de winkel vandaag dan ook 12 en een half jaar, iets om te vieren toch?Nou, daar heeft Bernadette wel voor gezorgd, wat een bloemen, kaarten,bloemstukjes en cadeautjes heeft ze gekregen, het was mooi versierd in de winkel en er zijn heeeel veel klanten geweest, Bernadette had het geweldig georganiseerd, een mooie verrassing voor Edith, dat heel veel klanten kwamen om te feliciteren, er stond drinken en hapjes klaar en het was super gezellig!Vond het wel leuk om alles op de foto te zetten, ik had natuurlijk ook wat gemaakt voor Edith, dat zal ik ook laten zien, ik wilde tegen Edith nog even zeggen: je bent een bijzonder mens, eerlijk,oprecht,je hebt veel meegemaakt en toch doorgaan met alles wat je doet,bewondering waardering en respect! Heel veel liefs Jolanda!En dan nu de foto's!
Dit dienblad heb ik voor haar gemaakt gestempeld met distressinkt vintage photo!Gevuld met plantjes en heb er een tag ingemaakt!

Deze tag heb ik gemaakt van een Tim holz, de mini magnoliaatjes zijn hier dus heel leuk voor, ik heb haar ingekleurd met copics, de vlaggetjes komen bij doe@ding weg en de bloemetjes bij Hobbyvision en bij Duymelot!De tag heb ik eerst gestempeld en de randjes bewerkt met distressinkt vintage photo,wat pareltjes en speldjes erop gedaan!

Wat mooi, mensen hadden echt hun best gedaan om er iets mooi van te maken, hier het resultaat!
Ediht heeft ook prachtige bloemen gekregen!
Dit heb je ook echt verdiend, nog een hele mooie 12 en een half  jaar erbij, je weet dat er veel mensen om je heen staan om te helpen als dat nodig is! knuffel Jolanda.