vrijdag 22 april 2011


 Hoi,zoals jullie kunnen zien heb ik iets heel verkeerds gedaan,ik heb geen flauw idee wat,maar het was niet de bedoeling dat de foto's van de cavia's er zo groot op kwamen te staan,ook zo vaak dezelfde ik had ook veel meer foto,s geplaatst,ik ga ze er nog wel een keer goed opzetten, het kaartje eronder is wel goed gegaan! (hihi de cavia's kun je nu wel goed zien)! Ik denk dat het misschien toch nog een goed plan is om bij Lotte in de leer te gaan, wat heb ik nou toch fout gedaan???Ik kan nu alle raad wel gebruiken, ik kon het in ieder geval niet herstellen en ook niet meer van mijn  blog halen (schaam,schaam)! Hier dan in ieder geval nog de goede foto van onze hondjes en de cavia's!
Vlnr.Missy, Sammy, Tessy,Jazzy.

Toch nog gelukt!
Hoi,daar was ik alweer, ik vind het ook heel leuk om wat foto's van onze dieren erop te zetten,zoals jullie weten hebben wij 4 honden en 16  cavia's ook een grote hobby van mij,! Ik vind het heerlijk om dieren om me heen te hebben, de cavia's hebben hun hokken buiten met een grote ren, ik kijk erop uit, ze zijn zo leuk om naar te kijken, en het voeren is heel leuk, ze komen al piepend aan rennen, zo schattig!Onze hondjes zijn 3 maltezers en een kruising vlinderhondje, keeshondje!
<>
Hier zijn onze hondjes: Missy, Sammy, Tessy en Jazzy!
Hoihoi,eindelijk weer een kaartje,was van de week even druk met wat andere dingen, dit kaartje had ik al gemaakt, ik heb de hartjesnestabilitie gebruikt,een martha Stewart pons, daarop heb ik met de hotfix pareltjes geplakt,een zijdelintje over de geponste Martha Stewart rand en daar nog een strikje opgemaakt met 2 speldjes,volgens mij gebruik je die normaal bij het quilten, ik heb ze ooit eens in een naaiwinkeltje gekocht en vond ze zo leuk omdat ze zo klein zijn, nu zag ik ze ook beneden bij Hobbyvision, ze hebben nu ook allerlei stoffen(ook Eline en Tilda) en allerlei dingen die nodig zijn om te quilten en daar zag ik ze liggen! Het mooie papier is van de serie Je t'adore!Het hoekje is ook van een nestabilitie van de serie lelie, daar zitten meerdere malletjes op! Bij Kreatief in Almelo heeft Edith ook veel keuze in nestabilities, handig als je in de buurt van Almelo woont, Edith heeft haar winkel in de Oranjestraat,bij Hobbyvision zijn ze ook te koop!


De Magnoliastempel  is ingekleurd met distress inkt,de kleuren tattered rose, worn lipstick, aged mahogany, tea dy, vintage photo, victorian velvet en walnut stain!
Het hartje heb ik met glitterlijm gedaan en de ruches van het jurkje ook, dat maakt het plaatje net af!

Het tekststempeltje is van Marianne en het hartje ook, roosjes heb ik met glitterlijm gedaan en onder de roosjes heb ik ook een malletje gebruikt van Marianne, die kun je onder elke bloem gebruiken! De tekststempel heb ik op een scrapvel gestempeld van Je t'adore en vervolgens uitgedrukt met de ronde nestabilities!                                       Lieve groetjes Jolanda.

maandag 18 april 2011

Hallo,eindelijk weer een berichtje van mij, 9 april hebben wij i.v.m de heropening van Hobbyvision een demodag gehouden! De winkel is verbouwd en is erg mooi geworden, zoveel ruimte erbij echt super! Daarom was er dus een demodag, Jenine had een demo met haar eigen boekje, ze had alle kaarten uit haar boekje staan, als je ze dan ziet zijn ze nog veeeeel mooier!Hier Jenine bezig met een kaartje, ze had hem tijdens de demo niet afgekregen, maar nu staat hij in de winkel bij de andere kaarten, dan kun je zien dat je met hetzelfde patroon een hele andere kaart kan maken, hij is echt heel mooi geworden!
Hier is Femmy heel druk bezig om iedereen te leren hoe je de roosjes maakt met de nieuwe Marianne mallen,ze had ook weer prachtige kaarten gemaakt met de marianne mallen, haar kaarten kun je ook nog bewonderen in de winkel!Zelf heb ik ook een demo gegeven met de vagabond, ik heb laten zien wat je er allemaal mee kunt, het was echt super leuk om te doen,de vagabond is een fantastische machine,je kunt er echt alles doorhalen, van vilt,stof,alle mallen die er bestaan,je hebt dan nog wel 2 platen nodig en een embossingmatje,allemaal te krijgen bij Hobbyvision! Heb je vragen over de vagabond mag je mij altijd mailen!Wat ik ook nog even wil zeggen petje af voor Jan, Arjan, Wilma, Jenine en Elsina, wat hebben die een werk verzet in de winkel, ze hebben alles zelf gedaan, niet te geloven in die korte tijd, dat waren hele lange dagen en heel hard werken, ik heb hier echt bewondering voor! Liefs Jolanda.

maandag 4 april 2011

Hallo,dit kaartje heb ik gemaakt uit het boekje van Neline,ik vond  hem zo leuk om te maken,met het  borduren erbij, dat is ook iets wat ik heel graag doe, je ziet de beschrijving in het boekje staan, het is heel duidelijk beschreven het boekje heet: Kaarten uit Scandinavie! Ik heb hem gemaakt voor Hobbyvision,  daar kun je hem dus zien!  Het enige verschil is dat ik DMC garen heb gebruikt, vond de kleurtjes daar zo mooi van!
Grote roos is zelfgemaakt!
Het mooie hartenlint heb ik gekocht bij Hobbyvision, veel geluk samen, zijn letters van de rubons, waren van die kleine velletjes, daar heb ik toen een hele stapel bij Creabest besteld in allerlei kleurtjes, ik vind ze nog steeds super om te gebruiken!En dan heb ik nog een nieuwtje, wat ikzelf heel erg leuk vind, 9 april is er een demodag bij Hobbyvision i.v.m dat dan de verbouwing klaar is, dan ga ik de vagabond demonstreren en laat  ik zien wat je er allemaal mee kan, het is echt een fantastisch apparaat, Femmy en Jenine demonstreren ook, jenine met haar eigen boekje en Femmy met marianne design mallen! Liefs Jolanda.